سهام سرخابی‌ها بر سر دوراهی برای عرضه در فرابورس

مدیرعامل شرکت فرابورس ایران گفت: اکنون نمی‌توان به هیچ عنوان زمان مشخصی را برای عرضه سهام سرخابی‌ها در فرابورس اعلام کرد اما فرابورس از همه لحاظ آمادگی لازم برای پذیرش سهام این دو باشگاه را دارد.

به گزارش اگزیم نیوز،«امیر هامونی»در گفت‌وگویی به آخرین وضعیت واگذاری و عرضه سهام استقلال و پرسپولیس در فرابورس اشاره کرد و افزود: همت و پشتکار دولت، سازمان خصوصی سازی و هیات واگذاری در سال ٩٩ برای واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس نسبت به سال‌های گذشته بی‌سابقه بوده و در این زمان تلاش‌های گسترده‌ای از سوی سازمان‌های مختلف برای به نتیجه رساندن این عرضه و واگذاری صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: سازمان خصوصی‌سازی مدارک و مستندات خوبی را برای این واگذاری در اختیار شرکت فرابورس قرار داده و استقلال تا حدودی به لحاظ انجام برخی از فرآیندها عقب‌تر از پرسپولیس است.

هامونی با تاکید بر اینکه مدارک باشگاه پرسپولیس در اختیار شرکت فرابورس قرار گرفته است، گفت: جلسه پیش پذیرش سهام این باشگاه برگزار شده است و در این میان برخی از پیگیری‌ها از سوی سازمان خصوصی سازی برای زودتر به نتیجه رساندن این عرضه در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت فرابورس ایران، اظهار داشت: اکنون بحث مهمی که برای نهایی شدن ورود سرخابی‌ها به فرابورس وجود دارد این است که زمانی باشگاه‌ها وارد بورس می‌شوند مردم شریک آینده این شرکت‌ها خواهند بود و قرار است سالیان سال سهامدار این شرکت ها باقی بمانند؛ بنابراین باید این باشگاه ها برنامه ای را برای تداوم فعالیت، سودآوری مستمر و تکرار شونده به فرابورس ارائه دهند.

وی افزود: مسوولان این دو باشگاه در این زمینه شاید لازم باشد قراردادهایی را با اسپانسرها و شرکت‌ها امضا کنند تا از طریق آنها نقدینگی به صورت مستمر وارد این باشگاه ها شود و به صورت سالانه پولی را از طریق اسپانسرها دریافت کنند.

هامونی با بیان اینکه در صورتی که برنامه مستمری برای درآمدزایی این دو باشگاه وجود نداشته باشد، اقدام مربوط به پذیرش آنها در فرابورس سخت خواهد شد و مسیر سخت و طاقت فرسایی را برای حضور آنها در فرابورس پیش بینی می کنیم، گفت: این دو باشگاه باید همه تلاش خود را برای ایجاد درآمدزایی باثبات و پایدار به کار گیرند تا بتوانند همیشه نفعی را به این دو مجموعه ورزشی برسانند.

مدیرعامل شرکت فرابورس ایران با اشاره به اینکه در مورد دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با برخی از مسایل غیرمترقبه روبرو هستیم، افزود: برای مثال پرسپولیس امسال به مرحله قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا رسیده و در صورت‌های مالی خود درآمدی را از محل نایب قهرمانی این جام دریافت کرده است، این موضوع چه میزان احتمال دارد که سال آینده برای پرسپولیس رخ دهد و در این زمینه رقم وارد شده به صورت های مالی بسیار قابل توجه است که نتیجه به دست آوردن یا نیاوردن آن می تواند بسیار با یکدیگر متقاوت باشد.

وی خاطرنشان کرد: فروش بازیکن نیز از جمله مسایلی است که می تواند تاثیر متفاوتی را در صورت های مالی باشگاه ها داشته باشد، به عنوان مثال سال گذشته بازیکنی به یکی از باشگاه های معتبر اروپایی فروخته شد که درآمد قابل توجهی را برای پرسپولیس ایجاد کرد.

هامونی اشاره کرد: هر سال می توان چند بازیکن را آموزش داد تا به دیگر باشگاه ها فروخته شود که باشگاه می تواند از این محل درآمد قابل توجهی را کسب کند و این مسایل، نکات بسیار مهمی هستند که باشگاه ها باید به طور حتم به آن توجه داشته باشند.

مدیرعامل شرکت فرابورس ایران به زمان عرضه سهام سرخابی ها در فرابورس اشاره کرد و گفت: این موضوع بسته به برنامه های مسوولان در هیات پذیرش دارد که این دو باشگاه به چه صورت در هیات پذیرش ظاهر شوند و حرف نهایی از سوی این هیات مطرح می شود.

وی تاکید کرد: با توجه به مسایل مطرح شده اکنون نمی‌توان به هیچ عنوان زمان مشخصی را برای عرضه سهام سرخابی‌ها در فرابورس اعلام کرد اما فرابورس از همه لحاظ آمادگی لازم برای پذیرش سهام این دو باشگاه را دارد.

موضوع واگذاری و عرضه سهام سرخابی‌ها به فرابورس موضوع تازه ای نیست و بارها در خصوص جزییات عرضه سهام این دو باشگاه و زمان واگذاری آن موضوعات مختلفی مطرح شده است که تاکنون هیچ یک از آن  اجرا نشده است.

هفته گذشته معاون سازمان خصوصی سازی از احتمال عرضه سهام پرسپولیس به فرابورس تا چند روز آینده خبر داد و گفت: همه سعی ما این است تا هر چه زودتر سهام پرسپولیس در فرابورس پذیرش شود، زیرا کارهای اصلی آن انجام شده و باقی کارها کار سختی نیست که بخواهد عرضه را با تاخیر زیادی مواجه کند.

وی خاطرنشان‌کرد:‌ عرضه سهام سرخابی‌ها در فرابورس پس از اخذ مصوبه هیات پذیرش فرابورس عملیاتی خواهد شد، بدین صورت که پس از پذیرش باید درج نماد انجام شود و سپس شاهد عرضه اولیه خواهیم بود.

شمس اظهار داشت: فعالیت‌های باشگاه پرسپولیس به خوبی در حال انجام است، اما باشگاه استقلال تا حدودی با تاخیر فعالیت همراه است و با یک یا ۲ هفته تاخیر اطلاعاتش به فرابورس ارائه داده شده است.

معاون سازمان خصوصی سازی خاطرنشان‌کرد: یکی از دلایل اصلی تاخیر در فعالیت باشگاه استقلال و پرسپولیس سال مالی آنها است، سال مالی پرسپولیس ۳۱ خرداد ماه و برای استقلال ۳۱ تیر ماه است؛ بنابراین صورت‌های مالی ۶ ماهه برای پرسپولیس ۳۰ آذر ماه و برای استقلال ۳۰ دی ماه است و به همین دلیل آماده‌سازی صورت‌های مالی توسط باشگاه استقلال کمی زمان بر است.

وی افزود:‌ براساس هماهنگی با فرابورس، وزارت ورزش و وزارت اقتصاد، ممکن است عرضه سهام این دو باشگاه به‌صورت همزمان در فرابورس انجام شود.

کد خبر 40830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 1 =